Activiteiten

Zwemmen

We bieden een prachtig zwembad aan. Volledig verwarmd met zijn unieke geïntegreerde helling naar beneden aan één kant van het zwembad, biedt het gemakkelijke toegang voor zowel jong als oud en is het toegankelijk voor mensen met een handicap. Kom en geniet van een duik in deze rustige en prachtige omgeving, omringd door een achtergrond van oude eiken en een groene gazon rondom het zwembad – voldoende ruimte om te ontspannen op de ligstoelen op het terras rond het zwembad of verspreid over een handdoek op het gras. U kunt ook ontspannen en een drankje drinken in de bar met uitzicht op het zwembad! Er is een groot, geïntegreerd kinderbad waar kinderen op hun gemak kunnen rondspetteren onder de waakzame blik van hun voogd natuurlijk! Het hele zwembadgedeelte is volledig omheind en zorgt ervoor dat uw kleintjes veilig zijn. Als u op zoek bent naar een optie voor binnen, dan is er in het nabijgelegen Chateau-Renault een nieuw gebouwd binnenzwembad dat het hele jaar door geopend is.

Kinderclub

Als uw kinderen tussen de 4 en 10 jaar oud zijn, waarom komen ze dan niet bij ons naar onze Kinderclub? Dit zijn leuke activiteitensessies in het hoogseizoen van 10-12 uur. Deze activiteiten zijn gratis voor iedereen met uitzondering van ponyrijden wat over het algemeen op donderdag gebeurt.

Fietsen: Huur een traditionele of een elektrische fiets. Badminton: rackets en shuttles te huur bij de receptie. Multisport-veld: waar u kunt deelnemen aan basketbal-, voetbal- of handbalactiviteiten. Wandelen: ontdek de oude paden te voet – we hebben een kaart ter beschikking. Petanque: Jeu de boules verkrijgbaar bij de receptie. Tennis: In het dorp Villedômer zijn twee onlangs geïnstalleerde tennisbanen – vraag bij de receptie naar de details om te reserveren. Tafeltennis: tafels binnen en buiten, we hebben tafeltennis speelsets te leen.

Paardrijden: w het is ook mogelijk om een rit te boeken bij het plaatselijke ruitercentrum L’Ecurie de la Borderie om uw kleintjes te laten kennismaken van het bos te paard? – u kunt hen begeleiden en de schoonheid van het bos ontdekken. Vissen: aan het nabijgelegen meer in Villedômer. Vraag bij de receptie voor meer informatie. Wijnproeven: boek een wijnproeverij en proef de geneugten van Vouvray, de lokaal gemaakte en wereldberoemde sprankelende witte wijn, onder andere, u zult niet teleurgesteld worden!

Kruipen: Verken de omgeving met meer dan 37 kilometer aan openbare wandelpaden rondom de camping

Kano: Ontdek de rivier de Cher en het kasteel van Chenonceau. De tocht onder de bogen van het kasteel in Canadese kano’s is een herinnering die je niet snel zult vergeten!

Gadawi Park

Gadawi Park: Met 11 banen, 1 km aan geketende zip-lijnen en een 18 m hoogspringen geeft GADAWI Park Nord je een uniek avontuur in Touraine! Van 3 jaar tot 120 jaar, u uw avonturier instinct veilig ontwaken in het hart van het bos op slechts 5 minuten van Tours!