Voorzieningen

Camping

In l’Orangerie de Beauregard stellen wij u graag vele faciliteiten ter beschikking om uw verblijf zo aangenaam en onvergetelijk mogelijk te maken.

Ontvangst

De receptie bevindt zich op de binnenplaats met speciale toegang voor gehandicapten vanaf de achterzijde. Hier kunt u al uw reserveringen maken voor het restaurant, voor wijnproeverijen, ponyrijden, tennis of vissen en informatie over uitstapjes of restaurants. Tafeltennisbatjes, ijspakken, jeu de boules en fietsen zijn allemaal beschikbaar en je kunt je ook in laten schrijven voor een rondleiding door de accommodatie.

Restaurant

Op de binnenplaats is er een restaurant waar u een ontspannen brunch of avondmaal kunt houden – wij verzorgen glutenvrij en vegetariërs, gebruiken lokale producten en genieten van vers en gezond thuis koken. De wijn is allemaal lokaal geproduceerd, net als de st Maur geitenkaas. Zelfs de groenten worden biologisch geteeld geproduceerd door de plaatselijke vereniging, “le contrat du Jardin”, die ook mogelijkheden biedt voor herintroductie voor diegenen die proberen weer op de arbeidsmarkt te komen.

Café en minimarkt

Ook op de binnenplaats is het café en de mini-markt. Kom een ​​kopje koffie drinken en proef een paar van onze heerlijke zelfgemaakte cakes en koekjes. Vergeet niet dat als u een van onze souvenirmokken koopt, u ​​een korting van de prijs van uw thee en koffie kunt ontvangen! Grijp deze kans ook aan om door de mini-markt te kijken, een deel van de lokale wijn of beroemde lokale geitenkaas te kopen en zelfs wat souvenirs te kopen.

Orangerie Bar

Hier worden warme of koude dranken en ijsjes geserveerd terwijl u ontspant op het terras met uitzicht op het zwembad – een schitterende omgeving die u zal helpen uw batterijen op te laden. Kom tot rust met een whisky of probeer een van onze gins – mis deze kans niet!

Schuur

Deze ruimte is gewijd aan games en activiteiten, evenals een interessante mezzanine naast de coffeeshop – tafeltennis en tafelvoetbal zijn hier te vinden, een peuterhoek met zachte speeltoestellen en activiteiten, zodat u op uw gemak van uw koffie kunt genieten, en ook zelfs van een avondfilm.

WIFI

Dit wordt gratis verstrekt in de gebouwen rond de binnenplaats.

Openingstijden

Koffieshop en minisupermarkt: 9.30–11.30 uur
Restaurant (geen avondmaal op zondag of maandag): ochtend voor brunch 9.30–11.30 uur (alleen in het hoogseizoen) Avond voor het avondeten 18.30–20.30 uur
Bar: 16–18 uur, 20.30–23.00 uur
Schuur: 9.00–11.00 uur
Zwembad: 9.00–19.30 uur